Portfolio

Paladin Studios

Paladin Studios is een toffe game studio uit Den Haag. Ik realiseerde hun website, inclusief game pages, vacatures en een uitgebreid team overzicht.

Dankloff VOF

Dankloff is een technisch handelsbureau gericht op de voedingsindustrie in de Benelux. Ik bouwde een WordPress website voor ze.

All Things Loud

All Things Loud is een muziek website vol reviews, interviews, concert- en fotoverslagen en nieuws. Ik bouwde een WordPress website in magazine style.

Elleke Bal

Elleke Bal is freelance journalist. Ze schrijft veel over onderwijs, zingeving, religie, taal en psychologie. Ik bouwde een portfolio website voor haar.

Miriam van de Ven

Voor Miriam van de Ven, grafisch ontwerper gevestigd in Utrecht, bouwde ik een Wordpress website, met portfolio in masonry style.

Het begint met taal

In opdracht van de Beeldenfabriek bouwde ik de site van stichting 'Het Begint met Taal'. Zij bieden informele taalondersteuning voor migranten.

Praktijk Utrecht

Voor een psychiater in Utrecht bouwde ik een WordPress website. De opdracht was een heldere, rustige maar uitnodigende website te bouwen.

Bosmeisje

Voor officemanager Judith Bos realiseerde ik een One Page website met een persoonlijke presentatie, overzicht van opdrachtgevers en een slider met testimonials.

Little Green Dress

Little Green Dress organiseert evenementen waar je je kleding kunt ruilen. Ik bouwde de website inclusief ticketverkoop en evenementenagenda in opdracht van Studio Het Mes.

Fixa

Fixa is een platform, waar men in contact kan komen met werkzoekende 50-plussers die veel ervaring hebben met allerlei klussen in en om het huis. Ik realiseerde de website.

MAN!

Auke en Han van MAN! geven trainingen, therapie en coaching aan mannen. Ik bouwde een WordPress website voor ze.

Concepts Events

CONCEPTS EVENTS is een marketing- en communicatiebureau voor conceptontwikkeling en evenementenorganisatie. Ik bouwde hun website.

Human Design

Het instituut voor Human Design doet analyses, trainingen en coaching . Ik realiseerde een meertalige website met agendafunctie (wordt op dit moment niet bijgehouden)