Portfolio

Italia Classica

Italia Classica geeft cursussen cultuurgeschiedenis en begeleidt reizen naar de klassieke wereld. Ik realiseerde de website en het logo.

Scandinavische Vertalingen

Scandinavische Vertalingen vertaalt je teksten van en naar het Zweeds, Deens en Noors. Ik maakte een meertalige WordPress website en een logo.

Schrijfvis

Op Schrijfvis leer je hoe je beter kunt schrijven. Er worden schrijfcursussen georganiseerd en op het blog vind je schrijftips. Ik bouwde de website.

Paladin Studios

Paladin Studios is een toffe game studio uit Den Haag. Ik realiseerde hun website, inclusief game pages, vacatures en een uitgebreid team overzicht.

Dankloff VOF

Dankloff is een technisch handelsbureau gericht op de voedingsindustrie in de Benelux. Ik bouwde een WordPress website voor ze.

All Things Loud

All Things Loud is een muziek website vol reviews, interviews, concert- en fotoverslagen en nieuws. Ik bouwde een WordPress website in magazine style.

Elleke Bal

Elleke Bal is freelance journalist. Ze schrijft veel over onderwijs, zingeving, religie, taal en psychologie. Ik bouwde een portfolio website voor haar.

Miriam van de Ven

Voor Miriam van de Ven, grafisch ontwerper gevestigd in Utrecht, bouwde ik een Wordpress website, met portfolio in masonry style.

Het begint met taal

In opdracht van de Beeldenfabriek bouwde ik de site van stichting 'Het Begint met Taal'. Zij bieden informele taalondersteuning voor migranten.

Praktijk Utrecht

Voor een psychiater in Utrecht bouwde ik een WordPress website. De opdracht was een heldere, rustige maar uitnodigende website te bouwen.

Bosmeisje

Voor officemanager Judith Bos realiseerde ik een One Page website met een persoonlijke presentatie, overzicht van opdrachtgevers en een slider met testimonials.

MAN!

Auke en Han van MAN! geven trainingen, therapie en coaching aan mannen. Ik bouwde een WordPress website voor ze.

Concepts Events

CONCEPTS EVENTS is een marketing- en communicatiebureau voor conceptontwikkeling en evenementenorganisatie. Ik bouwde hun website.